׀ De kracht van video

Videoproductie is een tijdrovende bezigheid. Maar één video trekt al snel de aandacht van duizenden mensen. Wat maakt een goede video?

 

Video is een sterk communicatiemiddel

We zijn visueel en auditief ingesteld. Eén beeld of geluid vertelt vaak wat woorden niet beschrijven. Bewegende beelden hebben een enorme aantrekkingskracht. BW Producties kent de werking van beeld en geluid

 

Video heeft een duidelijke boodschap

Een goed verhaal heeft een spannend begin, midden en einde. Met video is dat niet anders. Een sterke boodschap wordt verpakt in een video met een uitgekiende mix van beelden, geluiden, muziek, sprekers, teksten of voice-overs. BW Producties ziet het belang van een uitgewerkt script met al deze ingrediënten.

 

Video is afgestemd op de doelgroep

Elke doelgroep kent zijn eigen taal, gebruiken en communicatie. Een effectieve video sluit daarop aan. Dat geldt voor de gekozen spreektaal, maar ook voor de beeldtaal die zijn vorm krijgt in de gebruikte stijlmiddelen. BW Producties overtuigt de consument met de juiste middelen.

 

Video is overal: op tv, op internet, om je heen

Grootschalige videoproducties spreken een massapubliek aan. Maar kleinschalige, korte videoproducties zijn net zo krachtig in de directe communicatie met de tv-kijker, de internetgebruiker of als ondersteuning bij een presentatie. Video is het communicatiemiddel waar we niet meer omheen kunnen. BW Producties weet welke video waar werkt.

 

Contact zoeken met BW Producties? Klik dan hier.

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.