׀ Video-voorbeelden

 

Het Hospice IJsseloever

Hospice IJsseloever levert een verzorgde woonomgeving voor mensen in hun terminale fase. Deze promotievideo laat zien hoe het personeel met grote toewijding en kennis de laatste levensdagen van de gasten zo aangenaam mogelijk maken. Vierentwintig uur per dag, en net zo lang als gewenst.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Het historisch bedrijfsvaartuig

Vereniging Het Historisch bedrijfsvaartuig strijdt voor het behoud van historische schepen. Deze opdrachtfilm voor de LVBHB laat zien hoe veelzijdig en kleurrijk de Nederlandse bedrijfsschepen zijn en welke problemen op de loer liggen bij het behoud ervan.

Klik hier voor de volledige versie.

 

De Ultra HD-tv, ook wel 4K-tv (BesteProduct)

Een nieuwe televisiestandaard is geboren: de Ultra HD-tv, ook wel de 4K-tv genoemd. Het is de opvolger van de Full HD-tv. Wat is dit voor een televisie, hoe speel je 4K-video’s af en waar vind je die tv-programma’s, series en films? Deze video zet het op een rij en laat zien wat je hebt aan een Ultra HD-tv.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Spitsmijdingen Rotterdam: de eerste resultaten

De Verkeersonderneming stelt alles in het werk om de files in de Rotterdamse regio terug te dringen. In deze video worden de eerste resultaten getoond die in samenwerking met het Rotterdamse bedrijfsleven zijn behaald. Verkeersdeskundigen spreken over flexibel werken, alternatieve vervoerssystemen en geslaagde spitsmijdingen.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Ervaringen van deelnemers Development Centers

De Development Centers van Kessels & Smit zijn een krachtig instrument voor de groei en ontwikkeling van een organisatie, zo vertellen werknemers en werkgevers die aan deze training hebben deelgenomen. De testimonials zijn integraal onderdeel van de website van Kessels & Smit. De ervaringen zijn te vinden op www.development-centers.nl.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Advies bij aankoop tv (Kieskeurig/BesteProduct)

Vergelijkingssites vergemakkelijken de zoektocht van consumenten naar specifieke producten. Deze ‘Koopgids Televisies’ geeft informatie en advies over de aankoop van een moderne televisie.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Gezocht: chauffeur internetbestellingen

Teamflex Personeelsdiensten zoekt vrachtwagenchauffeurs en bezorgers voor internetbestellingen. In deze korte videofilm wordt getoond wat Teamflex een kandidaat-vrachtwagenchauffeur of bezorger biedt, hoe Teamflex de uitzendkracht begeleidt bij het zetten van nieuwe stappen in zijn carrière en hoe een werkdag van een chauffeur eruitziet bij transportbedrijf G. Vlug en Zn.

Klik hier voor de volledige versie.

 

Gezocht: chauffeur luchtvrachtvervoer

Teamflex Personeelsdiensten zoekt vrachtwagenchauffeurs voor het luchtvrachtvervoer. In deze korte videofilm wordt getoond wat Teamflex een kandidaat-vrachtwagenchauffeur biedt, hoe Teamflex de chauffeur begeleidt, en wordt het verloop van de dag van een chauffeur bij transportbedrijf R. Nagel getoond.

Klik hier voor de volledige versie.

 

‘RoodNoot, van  boerderij  tot  stadserf’

Ingeklemd tussen snelwegen, op- en afritten van de A2, het spoor en het Amsterdam-Rijnkanaal ligt Stadserf RoodNoot. Ruim honderd jaar geleden gebouwd als boerderij, uitgegroeid tot een paardenfokkerij, en nu een broedplaats voor kunstenaars. Vinexwijk Leidsche Rijn klopt aan de deur, maar schapen en pony’s grazen rustig door, niet gestoord door welk verkeerslawaai of stadse drukte dan ook. Een korte documentaire met figuranten van toen en nu.

Uitgezonden bij RTV Utrecht op 24 maart 2012.

Klik hier voor de volledige versie.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.